GELIJKVLOERS WONEN

Dat exclusief en comfortabel leven hand in hand kunnen gaan in Moubis moge duidelijk zijn. Het landhuis biedt u alle comfort en gemak dat u verwacht van een royale gelijkvloerse woning. Heerlijke royale buitenruimtes, fijne woonvertrekken met alle ruimte die u zich kan wensen, veel daglicht, en een zeer luxe afwerkingsniveau als het gaat om de keuken en het sanitair. Maar waar vindt u deze facetten gecombineerd met het wonen in een Rijksmonumentaal pand met hoge plafonds, grote ramen met roedeverdeling, een rijke detaillering en niet te vergeten de serene sfeer van uw eigen landgoed? Wonen in Landhuis Moubis is met recht uitzonderlijk te noemen.

Exclusief en gelijkvloers wonen kan in Landhuis Moubis op diverse manieren: in één van de 7 appartementen, met zicht op de Maas of in één van de vier koetshuiswoningen in de zijvleugels aan de voorzijde. Alle woningen en appartementen beschikken over ruime buitenruimtes, variërend van 20 tot zelfs 70 m2, in de vorm van privé tuin, terras of balkons. En natuurlijk hebben alle bewoners de beschikking over de gezamenlijke achtertuin. Deze wordt in stijl met het exclusieve landhuis ontworpen en aangelegd, als een parktuin met gazon, bloeiende en groenblijvende heesters en grote bomen. Vanaf een zonnig terras kunt u hier genieten van het prachtige uitzicht dat de Maas u biedt.

VANAF CIRCA € 450.000 V.O.N.

luchtfoto aanduiding Moubis
verkaveling Landhuis Moubis Steyl

Wonen in Landhuis Moubis is mogelijk vanaf circa € 450.000 tot circa  € 700.000 v.o.n.

De prijzen variëren vanwege de verschillende types en uiteenlopende afmetingen.

KOETSHUISWONINGEN

De koetshuiswoningen bevinden zich in de vleugels aan de voorzijde en beschikken over een ruim terras aan de voor- en achterzijde van de woning.  U kunt hier levensloopbestendig wonen, door de optionele privé lift naar de eerste etage.

  • Afmeting circa 125 m2
  • Vanaf circa € 450.000 v.o.n.

APPARTEMENTEN

De appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw en de achtervleugel van het monument. Natuurlijk hebt u ook hier 1 of 2 heerlijk royale terrassen of balkons per appartement.

  • Afmeting circa 140 – 220 m2
  • van circa € 550.000 – € 700.000 v.o.n.

Op dit moment wordt het pand ontwikkeld en ontworpen. We verwachten de 4 koetshuiswoningen en 7 appartementen in de herfst van 2020 in verkoop te brengen. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang, plattegronden en definitieve prijzen, schrijft u zich dan vrijblijvend in en we informeren u via digitale nieuwsbrieven.

(Referentie interieur)

(Interieurvormgeving Mandy van der Leck)